Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

arenan

Fall och Säleby till Villa

Villa har gjort klart med två nya spelare inför nästa säsong.

På en presskonferens i arenan i Lidköping presterande Villa sina två senaste nyförvärv. Det är målvakten Jakob Säleby och högerhalven Lars Fall som närmast kommer från Sirius. Duon ersätter i förstahand Martin Berggren och Patrik ”PG” Gustafsson.

Lars fall kommer att spela med nummer 7 på tröjan och Säleby kommer dra på sig nummer 34.

– Känns inspirerande att spela i ett topp fyra-lag. Känslan är otroligt god. Jag vill spela om guldet, säger Lars Fall.

– Jag har alltid ambition att spela på en hög nivå. Jag vill vara tillräckligt bra hela tiden för att laget ska lita på mig, säger Jakob Säleby.
– Det är en otrolig upplevelse att spela bandy i Lidköping. Det är en helt annan idrott. Staden och föreningen känns oerhört stabil och trygg. Känns klockrent att spela i Villa, fortsätter Jakob.

– I detta nu har vi 17 kontrakterade spelare. Det kommer tillkomma en målvakt till och en eller två spelare. Kan vara två försvarare. Kan vara en försvarare och en mittfältare. Vi kommer dessutom flytta upp en junior, säger Villas klubbchef, Jonas ”Sparris” Johansson.

På grund av tekniska problem hade vi ingen möjlighet att sända presskonferensen live men vi har filmat pressträffen i sin helhet och kommer publicera klippet under dagen.

Mest läst