Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

rosengren
Erik Rosengren.

Ny korsbandsskada för Rosengren?

Villabacken Erik Rosengren kan ha åkt på en ny korsbandsskada i Laiks bortamatch mot Boltic. – Jag tror det är av. Har inte ont, men kan inte sträcka ut benet, sa Erik Rosengren till NLT på söndagen. I veckan ska han magnetröntgas.

I Villas fjärde SM-semifinal i Bollnäs i mars small korsbandet för backen Erik Rosengren – 21-åringen som tog klivet ned från mittfältet och gjorde succé i slutspelet.

21-åringen har jobbat stenhårt för att komma tillbaka. Ingen comeback i Villa än, men några träningsmatcher med Lidköpings AIK har det blivit.

I lördagens allsvenska premiär mot Boltic förstärkte Erik också Laik. Men efter 20 minuter var det färdigspelat.

– Det var kamp vid mittlinjen och inget ojust, men Erik fick en smäll och kunde inte spela vidare. Fruktansvärt tråkigt för Erik som har jobbat så hårt för att komma tillbaka, säger Laiktränaren Tomas Bridholm.

NLT-sporten fick tag i Erik i bussen hem från Karlstad och han var oroad.

– Håller tummarna för att det inte är så allvarligt, men jag tycker det känns likadant nu som det gjorde i Bollnäs, säger han och fortsätter:

– Känns fruktansvärt tråkigt nu när det äntligen kändes som jag var redo att kliva in och vara med Villa igen.

På söndagen var NLT i kontakt med Erik Rosengren igen och han såg dystert på skadan:
– Jag tror det är av. Har inte ont, men kan inte sträcka ut benet. Jag ska magnetrötgas i veckan, men är inställd på operation inom 14 dagar och då är säsongen över.

Mest läst