Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

Joachim_Frykberg_VD_111111

Jula-vd nominerad till Handelns mäktigaste

Julas vd Joachim Frykberg är en av 100 nominerade till utmärkelsen som Handelns mäktigaste 2018. Det är femte året som tidskriften Market och systertidningen Icanyheter utser den som har varit branschens mest inflytelserika.

I motiveringen till att Joachim Frykberg är en av de 100 vd:ar, chefer och grundare av företag som nominerats skriver Market: Jula matar obekymrat på och öppnar snart varuhus nummer 100. Joachim Frykberg har också ett färskt avtal med Thon-gruppen om ytterligare åtta varuhus.

Det är en jury som består av representanter från tidningarna som har utsett 90 kandidater till utmärkelsen, därtill har en öppen nomineringsprocess på Market.se vaskat fram ytterligare tio.

- Många är med och påverkar branschen. Därför har vi byggt ut årets lista till 100 inflytelserika personer eller företeelser som under det senaste året har styrt handeln och dess bolag i den riktning som den pekar åt i dag. Nu hoppas vi att läsarna engagerar sig så att vi i juryn får en fingervisning om hur de resonerar kring ämnet makt och vem de ser har störst möjlighet att påverka, säger Markets redaktionschef Pontus Edman till tidningens sajt.

Mest läst