Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

Lidköpingsbo åtalas för narkotikabrott

En man i 20-årsåldern från Lidköping åtalas för två fall av narkotikabrott. Han greps när han klev av en buss i Grästorp och i en väska hittades både kokain och tabletter. Mannen förnekar brott.

Det var när mannen var på väg från Skåne, via Göteborg och Trollhättan till Lidköping som han greps i Grästorp.

En polispatrull hade observerat honom på busshållsplatsen i Trollhättan och följde efter till Grästorp. Ovanför hans plats i bussen hittades en väska som innehöll amfetamin, 13 gram kokain, tio gram hasch och närmare 1 000 narkotikaklassade tabletter.

Mannen erkände under färden till polisstationen att det var hans droger och att det var för eget bruk. Med vid senare förhör tog han tillbaka sina erkännanden och förnekar brott.

Vid visitationen på polisstationen hittades även ett inlämningskvitto från Postnord. Via inlämningsstället i Göteborg hittades paketet som åklagaren påstår att mannen lämnat in i butiken. Innehållet var 3 000 narkotikaklassade tabletter adresserat till en man i Karlstad.

Enligt åklagaren visar övervakningsfilmer tydligt att det var mannen i 20-årsåldern som lämnade in paketet innan han begav sig vidare på färden mot Lidköping.

Mannen åtalas för två fall av narkotikabrott, varav ett i överlåtelsesyfte.

Mest läst