Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

Christian Kicken Lundqvist
På onsdag kommer Christian "Kicken" Lundqvist till torget i Vara och delar ut tre miljoner till ett antal lottköpare från Vedum.

Miljonregn över Vedumsbor på onsdag

På onsdag eftermiddag blir en person i Vedum miljonär. Postkodlotteriets vinstutdelare Christian "Kicken" Lundqvist kommer till Stora torget i Vara med en stor guldcontainer fylld med flera miljoner kronor.

Postkodlotteriet har dragit en vinst på tre miljoner kronor till postnummer 534 60. Vinsten kallas "drömcontainern" och på onsdag eftermiddag kommer Christian "Kicken" Lundqvist och ett tv-team till Stora torget i Vara.

I containern ligger en check med en miljon kronor och väntar, som en ensam lottköpare boende i postnummerområdet kommer att få.

Dessutom får samtliga lottköpare i postnumret dela på en miljon och ytterligare en miljon får samtliga lottköpare i en mindre del av att postnummerområdet dela på. Vilket område och hur mycket var och en får, avslöjas inte förrän på torget i Vara.

Vinnarna kontaktas i dag och bjuds då in till utdelningen. Inslaget kommer att sändas i tv-programmet Drömpyramiden i TV4 lördagen 24 november.

Mest läst