Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

Skolmaten vecka 15

Vad serverar din skola i dag? Här hittar du lunchmaten på din skola för hela veckan. Skolorna står i bokstavsordning.

Broholmskolan: M. Grillkorv och potatismos, gurkmajo. Ti. Örtbakad torskrygg, vitvinssås, kokt potatis. O. Kyckling med dragonsås, ris. To. Broccolipaj. F. Köttfärssås och spaghetti/Vegetariskt alternativ varje dag.


Dalängskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med  klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med ris och sås. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


De la Gardiegymnasiet/Rudenschöldskolan: M. Veckans soppa, Jordärts­kockssoppa, Köttfärssås med pasta/Quornfärssås med pasta. Ti. Veckans soppa, Jordärtskockssoppa, Wienerkorv med potatismos samt gurkmajonnäs/Kerstins vilda svampbiffar med potatismos, Veckans pasta, Carbonara på kyckling. O. Kokt fisk med ägg och persiljesås, koktpotatis/Vegetarisk curry med aubergin och kikärtor samt ris/bulgur. To. Kycklingwok/Ost- och broccolipaj. F. Stekt kassler med ugnsrostad potatis samt svampsås/Stekt ris med ägg samt sweet chilisås.


Essunga: M. Stekt falukorv och pasta/Grönsaksbiff och pasta. Ti. Chili con Carne/Chili sin Carne. O. Fiskburgare, bröd, potatismos och gurkmajonnäs/Vegoburgare, bröd, potatismos och gurkmajonnäs. To. Potatis- och purjolökssoppa med nybakat bröd/Bulgursallad och dressing.F. Kycklinggryta Thai med nudelwok/Asiatisk wokgryta med vitlök.


Fredriksdalskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i
citron- och örtsås med ris. F. Portergryta med potatis.


Grästorp: M. Pasta med tomat- och basilikasås. Ti. Husets chicken nuggets med ris och sötsur sås. O. Ugnskokt laxsida med potatis och romsås. To. Morotssoppa med mjukt bröd och pålägg. F. Halv special och gurkmajonnäs.


Götene: M. Pannbiff, sås, potatis/Falafel, sås, potatis. Ti. Ugnsstekt färsk fisk, varm citronsås, potatis/Selleribiff, citronsås, potatis. O. Varmkorv, potatismos, gurkmajonnäs/Sojakorv. To. Fisksoppa, mjukt bröd, pålägg/Grönsakssoppa med bönor. F. Köttfärssås, pasta/Veg Pastasås, pasta.


Järpåsskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


Lidåkerskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med spagetti.


Lilleskogs skola: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Toppa din soppa med bröd och pålägg. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med kokt potatis.


Månesköldskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Vegetariska biffar med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng.To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


Otterstads skola: M. Köttfärssås med spaghetti. Ti. Kassler med ris och kall sås. O. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Drumsticks med ris och currysås.


Råda skola: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Vegetarisk schnitzel med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med kokt potatis.


Salebyskolan: M. Kycklingspett med ris och currysås. Ti. Grönsaksbiff med pasta. O. Kassler med klyftpotatis. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


Sjölunda Äng: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Vegetarisk schnitzel med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng och tzatsiki. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


Stenhammarskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med spagetti.


Stenportskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med spagetti.


Tuns skola: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med spagetti.


Vara: M. Stekt falukorv, stuvade­ makaroner/Zuccini- och fänkålsfritters, stuvade makaroner. Ti. Flygande Jacob, ris/Champinjon- och timjanstroganoff, ris. O. Het chiligryta med kulpotatis/couscous/Kockens gröna val. To. Cornflakesfisk, potatis, kall citrussås/Sprödbakad fänkål, potatis, kall citronsås. F. Kalops, potatis, rödbetor/Dill- och morotsgryta med säsongens primörer, potatis,rödbetor.


Vinningaskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Svampgratinerad kassler med klyftpotatis. O. Fisk i
citron- och örtsås med potatis. To. Linssoppa med bröd och pålägg. F. Portergryta med potatis.


Wennerbergskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med spagetti.


Örslösa skola: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med potatisgratäng. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Portergryta med potatis.


Östbyskolan: M. Drumsticks med ris och currysås. Ti. Morotsbiff med klyftpotatis och fetaostsås. O. Kassler med ris. To. Fisk i citron- och örtsås med potatis. F. Köttfärssås med pasta.

Mest läst