Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

1/6
ANNONS ▼

Det är vi som är Spana in

Spana in består av fyra reportrar och en fotograf.

Hanna Larsson

Mitt namn är Hanna Larsson och jag går andra året på naturvetenskapsprogrammet på De la Gardiegymnasiet. Jag är nyfiken och ambitiös, vilket leder till att jag lätt kan bli lite för engagerad i allt jag gör. 

Min fritid är fullspäckad av plugg, jobb, träning och häng med kompisar. Jag mår bra av att göra saker, och har ofta många bollar i luften.

När tid finns läser jag gärna, och jag blir alltid trollbunden av böckernas magi. Ord kan beröra, skapa känslor eller göra skillnad. Mitt mål är att själv kunna beröra någon med mina ord, och därför jag är otroligt glad över att få vara en del av Spana in. 

Ida Gillberg

Mitt namn är Ida och jag är en andra årets språkstudent på humanistiska programmet med huvudet bland molnen som på fritiden läser böcker om tonårsklichéer, dricker grönt te, planerar tågresor över kontinenten, och drömmer om världsdominans.

Min barndom gick till största del ut på att läsa alla typer av böcker jag kom över, eller memorera latinska blomsternamn inför drömyrket florist (något jag tyvärr lagt på hyllan då språket latin blev mer intressant än blommorna som bar namnen).

Att uttrycka mig själv med egna ord blev snabbt en viktig del av mitt liv när jag insåg att jag kunde bestämma själv över mitt språk och förmedla känslor på ett sätt som andra kunde förstå, något jag hoppas kunna dela med så många som möjligt.

Viktor Weihard

Jag är 15 år och går i nionde klass på Rudenschöldsskolan.

Min fritid ockuperas till största del av fotboll vilket enligt mig är den bästa sporten i hela världen. Den tid som inte upptas av fotboll går största del till plugg, tv-spel och vänner.

Jag har alltid haft en passion för att skriva vilket är den största anledningen till att jag sökte till Spana in.

Julia Edlund

Jag heter Julia och går andra året på estetiska programmet media.

Foto är ett stort intresse men jag håller också på med hästsport.

Theo Sundblad

Jag fyllde 16 år i somras och går nu första året på samhällslinjen på De la Gardie, efter att gått på både Ruden och Broholm.

Jag är nyhetsintresserad och väldigt nyfiken, vill helst veta allt. Jag är vad många skulle kalla en klassisk besserwisser.

Förutom nyheter är även fotboll ett extremt stort intresse. Inte bara spela, utan kolla, läsa och lyssna. Jag vill helt enkelt kunna allt om fotboll.

När jag är hemma tillbringar jag mycket tid framför datorn och är inne på sidor som Reddit och Youtube, jag kan även sätta mig framför tv:n och spela spel som The Witcher eller Fifa.

Jag är ingen praktisk kille utan tycker hellre om att tänka och prata om olika saker än att hålla på rent fysiskt.

Mest läst