Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

VBK vs Västerås 69

Sixtensson förlänger med Villa

Nu är det klart. Johan Sixtensson och Villa fortsätter sitt samarbete. – Jag har svårt att se en bättre arbetsplats i Sverige, säger Johan Sixtensson.

Jodå, visst blir Johan Sixtensson kvar i Villa. På påskafton kom nyheten att tränaren har förlängt sitt kontrakt med klubben över ytterligare två år.

– Jag är stolt över att få fortsatt förtroende av spelare, ledare och föreningen. Jag har svårt att se en bättre arbetsplats i Sverige med de förutsättningar och det intresse som finns här, säger Johan Sixtensson till klubbens hemsida.

I och med det nya kontraktet kliver Johan Sixtensson in på sitt femte år som tränare för Villas A-lag. Han tog över inför säsongen 2014/2015 och tränarens facit på de fyra åren är en final och tre semifinaler.

– Jag gillar verkligen kombinationen med att vilja vara en toppklubb med en kombination av egna produkter och värvade spelare som har blivit etablerade i elitserien. Jag är stolt över att få fortsätta leda Villa på den resan vi har startat och jag vill så gärna ge tillbaka guldet till alla som stöttar oss, säger Johan Sixtensson.

Även Villas klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson är förstås nöjd över att förhandlingarna är i hamn.

– Vi tycker att vi har hittat något som vi trivs bra med och då vill vi att Johan ska fortsätta att utveckla oss i det spelet. Johan är inte bara en bra tränare, han är även lojal och ställer alltid upp med såväl media, sponsorer och inte minst internt i klubben vad gäller ungdomsspelare och ledare, säger ”Sparris” till klubbens hemsida.

Exakt hur den övriga ledarstaben i Villa kommer att se ut återstår att se. Sedan tidigare är det i alla fall klart att assisterande tränaren Michael Borstner inte blir kvar i klubben.

Se mer från - Villa Lidköping