Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.
⇒ Om Personuppgiftspolicy och cookies

Beställ

Håll dig uppdaterad med NLT digitalt för 1 kr Fri tillgång till hela nlt.se i en månad

Villaspelarna hjälper supportrarna med resa: ”Vill visa vår tacksamhet”

Här är Villaspelarnas fina gest. Till det femte och avgörande mötet mellan Edsbyn och Villa går Villaspelarna in och bidrar med varsin summa pengar för att fylla supporterbussen till Edsbyn. - Vi är otroligt tacksamma för det stöd vi alltid får av våra fans, det här är bara en liten grej för att visa vår tacksamhet och uppskattning, säger lagkaptenen David Karlsson till klubbens hemsida.

5 400 åskådare såg den fjärde semifinalen i Sparbanken Lidköping arena mellan Villa och Edsbyn. Trots det starka publikstödet lyckades inte Villa knyta ihop säcken och säkra en finalplats

När den femte och avgörande semifinalen avgörs i Edsbyn i morgon hoppas Villaspelarna att supportrarna finns på plats och hejar fram laget. Som ett tack för stödet under säsongen och i den fjärde semifinalen går spelarna ihop och bidrar med varsin summa pengar för att fylla en buss med Villasupportrar till det avgöramnde mötet.

– Vi är så otroligt tacksamma för det stöd vi alltid får av våra fans, det här är bara en liten grej vi kan göra för att visa vår tacksamhet och uppskattning. Vi ska göra allt vi kan för att vinna imorgon och kan vi hjälpa till att få upp en buss till matchen så är de det minsta vi kan göra. Våra fans är otroligt viktiga, vi gör det här tillsammans, säger lagkapten David Karlsson till vlbk.se.

 

Se mer från - Villa Lidköping